Dit is het recept voor woensdag 03-12-2025

De door ons geplaatste recepten kunt u terug vinden op de website van Allerhande!

Schermafbeelding_2025-12-03_093935.jpg

Schermafbeelding_2025-12-03_093958.jpg

Ingrediënten 4 Personen

Schermafbeelding_2025-12-03_094019.jpg

Schermafbeelding_2025-12-03_094036.jpg

Aan de slag gaan:

1.

Breng een pan met het water en de maggiblokjes aan de kook, en kook de spaghetti beetgaar. Giet af, vang 150 ml van het kookvocht op (per 6 personen).

2.

Snijd de kipdijfilet in stukjes van 2 cm, snipper de sjalotten en snijd de knoflook fijn. Schil en rasp de gember. Verhit de olie in de wok en roerbak de kip 3 min. op hoog vuur. Zet het vuur lager. Voeg de sjalot, knoflook, gember, 5 spice en trassi toe en roerbak 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomatenpuree, ketjap asin, ketjap manis en het opgevangen kookvocht toe, bak nog 2 min.

3.

Schep de afgegoten spaghetti erdoor en meng goed. Snijd de bladselderij fijn en bestrooi. Serveer direct.

Combinatietip:

Lekker met een zoetzure komkommersalade.